fbpx
Új operációs vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Waberer’s

Új operációs vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Waberer’s

A Waberer’s Barna Zsoltot nevezte ki a magyarországi központú nemzetközi fuvarozási üzletágért felelős operációs vezérigazgató-helyettesévé, aki Olivier Van Houtte-t váltja a poszton. Ezzel egyidőben Tóth Szabolcs pozíciójának magyar elnevezése gazdasági vezérigazgató-helyettesre változik.
 

A változások 2021. február 1-jétől lépnek életbe.

Barna Zsolt 1996 óta dolgozik a Waberer’s Csoportnál, 2008 óta pedig a Waberer’s-Szemerey Kft. ügyvezető igazgatója. Vezetése alatt a WSZL éves árbevétele 7 milliárd Ft-ról 50 milliárd Ft fölé emelkedett, és Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatójává vált. Nevéhez fűződik többek között a WSZL szolgáltatási portfóliójának jelentős bővítése a magas hozzáadott értéket jelentő logisztikai szolgáltatásokkal, a konténer és inhouse logisztikai üzletág elindítása, a Szemerey Transport Zrt. fuvarozó cég WSZL-be történő integrálása, illetve a jelenleg a raktározási tevékenység gerincének helyet biztosító BILK operáció felfuttatása.

Erdélyi Barna, a Waberer’s vezérigazgatója elmondta: ”Az elmúlt év során a nemzetközi fuvarozási üzletág átalakításának első lépéseként a földrajzilag jóval koncentráltabb és fókuszáltabb működést jelentő „Kereskedelmi sáv” megközelítést követő működési modell és szervezeti felépítés sikeresen bevezetésre került. Az eddig elért eredmények igazolták a menedzsment várakozását az új üzleti modellel kapcsolatban. A bevezetett működési modellben rejlő lehetőségek teljes kiaknázásához olyan vezetőre van szükségünk, aki rendelkezik megfelelő szintű logisztikai tapasztalattal, illetve képes összehangolni és kiaknázni a regionális és nemzetközi üzletágunkban rejlő operációs, értékesítési és szervezeti szinergia lehetőségeket.”

www.portfolio.hu