fbpx

„Vámlogisztika” online szakmai nap

Tisztelt Társszervezeti Vezető Kollégák!

 

Kérem, engedjék meg, hogy a Magyar Vámügyi Szövetség képviseletében egy megkereséssel éljek a szervezeteik felé.

 

Az MVSZ missziójának tekinti a vámszakmai ismeretek széleskörű megosztását, mert hisszük, hogy ezen információk nemcsak a szűk szakmai környezetünk, hanem az export-import ügyletekben résztvevő, az ellátási láncok elemeit adó logisztikai-szállítmányozói vállalkozások számára is fontosak lehetnek. Ennek érdekében megfogalmazódott bennünk az a célkitűzés, hogy időszakonként igyekezzünk olyan szakmai rendezvényeket létrehozni, amely ezen szélesebb szakmai körnek szólnak és a vámügyi kapcsolódási pontokra irányítják a figyelmet.

 

A következő programunk szakmai programjában délelőtt a BiReg és a fel-és lerakóhelyek engedélykezelési és fuvarregisztráció ellenőrzési kötelezettsége, a délután során az utólagos vám-árunyilatkozat módosítások témaköre, végül pedig a Brexit tárgykörében az Észak-ír Protokoll bemutatása lesz fókuszban.

 

A megkeresünk egyik oka Önök felé most is az, hogy   támogatásukat kérjük rendezvényünk hirdetésének megosztásában a tagságuknak való megküldéssel, hirdetéssel. Jelen programunkat a felhívásban foglalt részvételi díj ellenében tudják a tagjaik elérni.

 

A jelentkezési lapot, a programtervet (a program résztvevőinek felkérése részben még folyamatban van) és a felhívást csatoltan küldöm.  

 

A jelentkezéseket 2021. február 22-ig fogadjuk az info@vamszovetseg.hu címen. A belépéshez szükséges linket a jelentkezőknek február 23-án küldjük meg.

 

A FUVARELLENŐRZÉS és az UTÓLAGOS EV MÓDOSÍTÁS témához a gyakorlati kérdéseket is 2021. február 22-ig küldhetik meg előzetesen lehetőség szerint, hogy a panelbeszélgetés résztvevői felkészülhessenek.

 

 

Üdvözlettel:

 

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Magyar Vámügyi Szövetség

1131 Budapest Rokolya u. 25.

Tel:+36-70/399 9664

Tel/Fax:06-1-2380054

Email: tolnaine.tothvera@vamszovetseg.hu