fbpx

WOF EVENTS 2022 | Vienna, Austria

A WOF EVENTS célja a teljes ellátási lánc áthidalása, miközben új üzleti lehetőségeket kíván teremteni az „Új Európa” egész régiójában.

A WOF célja az ellátási lánc szempontjainak 360 fokos megközelítése, beleértve a szállítást, a legújabb elérhető megoldásokat és a jövő technológiáinak perspektíváit, miközben felvilágosítja a résztvevőket a folyamatok egyszerűsítésében, a hatékonyság növelésében és a költségek ellenőrzésében rejlő lehetőségekről.

Évente rendezvényeket szervezünk Közép-Európa különböző országaiban, hogy közös és stabil platformot hozzunk létre a logisztikai kihívásokkal küzdő vállalatok és az ellátási lánc minden aspektusát szolgáltató szolgáltatók számára.

Tapasztaljon meg innovatív logisztikai eseményeket Közép-Kelet-Európában, amelyek a létfontosságú iparágak gyártóit, kiskereskedőit, nagykereskedőit, importőreit, exportőreit, szállítóit és címzettjeit kapcsolják össze a legkorszerűbb ellátási lánc megoldással. szolgáltatók.

Célunk, hogy az ellátási lánc világának legnagyobb és leginnovatívabb platformjává legyünk.

A WOF SUMMIT célja, hogy a lehető legtöbb partnert bevonja a logisztikai és ellátási lánc különböző aspektusaiból, hogy maximalizálja a hálózati lehetőségeket. Találkozzon Gebrüder Weiss-szel a májusi bécsi WOF-csúcstalálkozón.

WOF SUMMIT Bécs 2022
Két izgalmas nap, amelyen első osztályú előadók, vezető szakértők közötti panelbeszélgetések, a megfelelő szakértelemmel rendelkező workshopok és a WOF Connect & Charity hálózati est, ahol az üzlet és a jótékonyság találkozik.

A három fő pillérre összpontosítva: a digitalizációra, az e-kereskedelemre és a zöld megállapodásra, ez a 2 napos B2B esemény tökéletes platformot biztosít a legújabb frissítések megismeréséhez, és annak felfedezéséhez, hogy hol rejlenek a jövőbeni együttműködési lehetőségek a kormányzat, az ipar és a vállalati vezetők részéről.
Tapasztalja meg a WOF SUMMIT 2022-t
Merüljön el a „Teherszállítás világában” május 4-5-én Bécsben.

A pozsonyi WOF EXPO 2021 sikeres megszervezése után bemutatjuk az első WOF SUMMIT Vienna-t. Csatlakozzon hozzánk a kelet-közép-európai logisztikai szakemberek összejövetelére. Vegye fel újra a kapcsolatot az iparággal, és találkozzon újra iparági társaival!
Legyen ott, és fedezze fel, hol rejlenek a jövőbeni együttműködési lehetőségek a kormányzat, az ipar és a vállalati vezetők részéről. Szeretnénk, ha elmondaná véleményét, ossza meg ötleteit a konferencia során, és érezze jól magát a kiemelkedő WOF Connect & Charity esten, amely nem csak a hálózatépítésről szól, hanem az üzlet és a jótékonysági szervezet összekapcsolásáról is, hogy segítsen azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.